IJzerksterk

in verspaning

De verspaningsmachine draait hard in ons land, letterlijk. Een hoge mate van productie, steeds hogere kwaliteitseisen, snellere levering en meer en meer maatwerk zorgen voor zowel uitdagingen als grote kansen in de sector.

Om deze kansen te grijpen en de uitdagingen het hoofd te bieden zijn sterke Managers & Directeuren nodig.

En dat is waar wij goed in zijn. We hebben op dit moment verschillende vacatures in de verspaningssector bij een verscheidenheid aan mooie maakbedrijven:

Van de Groep & Olsthoorn biedt een verscheidenheid aan posties in de wereld van verspaning

Mens &

machine

In de Bechnmark verspanen 2022 is een duidelijke trend zichtbaar van digitalisering, innovatie en robotisering. Maar tegelijkertijd is de menselijke maat en de kennis en ervaring die zij hebben nog altijd van groot belang. Sterker het verlies van deze kennis en ervaring is één van de grote uitdagingen van dit moment. Een punt dat Senior Consultant Bauke Wolters ook al duidelijk maakte in zijn blog: “Technologische versnelling; en de mens dan?

Ook onze opdrachtgevers zijn op zoek naar deze menselijke factor. Zo zoek HFI een Managing Director die leiding geeft aan het Management Team en verantwoordelijk is voor performance, strategie, visie en investeringen.

Voor MCB zoeken we in de Directeur Operations een belangrijke spil in de organisatie, met als uitdaging een toekomstbestendige logistieke operatie.

No data was found