IJzersterk
in verspaning

De verspanende industrie in Nederland is in beweging. Sterke groei, steeds hogere kwaliteitseisen, snellere levering, meer en meer maatwerk zorgen voor zowel uitdagingen als grote kansen in de sector.

Om deze kansen te grijpen en de uitdagingen het hoofd te bieden zijn sterke Managers & Directeuren nodig.

En dat is waar wij goed in zijn. We hebben op dit moment verschillende vacatures in de verspaningssector bij een verscheidenheid aan mooie maakbedrijven:

Van de Groep & Olsthoorn biedt een verscheidenheid aan posities in de wereld van verspaning

Mens &
machine

In de Bechnmark verspanen 2022 is een duidelijke trend zichtbaar van digitalisering, innovatie en robotisering. Maar tegelijkertijd is de menselijke maat, kennis en ervaring nog altijd van groot belang. Sterker, het verlies van deze kennis en ervaring is één van de grote uitdagingen van dit moment. Een punt dat Senior Consultant Bauke Wolters ook al duidelijk maakte in zijn blog: “Technologische versnelling; en de mens dan?

Ook onze opdrachtgevers zijn op zoek naar deze menselijke factor. Zo zoeken we een Managing Director om sturing te geven aan meerdere verspanende bedrijven binnen een succesvolle en snel groeiende groep bedrijven.

Daarnaast zoeken we voor Masévon een Director Operations die de uitdaging aangaat een tweede nieuwe hightech-fabriek neer te zetten binnen twee jaar.

Ook Machinefabriek Lacom zet in op groei en zoekt ondersteuning in de vorm van een Operations Directeur, die hands-on en zichtbaar op de vloer aanwezig is met het aanbrengen van structuur in processen en optimalisering.