International
Search

Gedreven door onze passie om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, matchen wij Directieleden en Managers met organisaties over de grens, die specifiek om Nederlandse professionals vragen. Ook Nederlandse ondernemingen die internationaal actief zijn en belangrijke posities met lokaal talent willen invullen, bedienen wij graag. International Executive Search en Interim Management vraagt om een uitstekend netwerk, kennis van andere culturen en flexibiliteit om in de lokale cultuur succesvol te opereren.

Bent u op zoek naar een Manager of Directeur voor uw internationale organisatie?

Internationale
Netwerken

Zowel op het gebied van Executive Search als Interim Management zijn wij partner van sterke internationale netwerken die ons in staat stellen om Managers en Directeuren te plaatsen over de hele wereld.

Wij zijn exclusief Nederlands partner van twee gerenommeerde internationale netwerken op het gebied van Executive Search & Interim Management. Te weten het IESF en Senior Management Worldwide.

International Executive Search Federation

We zijn als Van de Groep & Olsthoorn de exclusieve Nederlandse partner van de International Executive Search Federation (IESF). Het grootste internationale netwerk van Executive Search-bureaus, met meer dan 50 kantoren in 22 landen wereldwijd.

Dankzij de samenwerking tussen partners binnen IESF kunnen wij een lokale aanpak bieden voor Executive Search-opdrachten over de hele wereld. IESF bestaat uit gelijkgestemde partners die alles weten van de lokale cultuur en economische omstandigheden en een groot netwerk hebben in eigen land.

Senior Management Worldwide

Van de Groep & Olsthoorn is de exclusieve Nederlandse partner van Senior Management Worldwide (SMW). Met partners in 19 landen biedt SMW opdrachtgevers toegang tot een netwerk van ruim 50.000 Interim Managers wereldwijd. Door de nauwe samenwerking met geselecteerde Interim Management-bureaus bieden wij een lokale oplossing voor Interim Management-vraagstukken.

Dankzij de nauwe samenwerking tussen de verschillende partners vinden wij de beste Interim Managers in een zeer korte tijd, waar ook ter wereld.

Contact
met ons opnemen

Meer weten over de match die wij voor u kunnen maken? Neem dan even contact met ons op.

Van de Groep & Olsthoorn

0346 – 87 00 20
info@vandegroep.nl