Van de Groep & Olsthoorn breidt team uit

Nieuws

Van de Groep & Olsthoorn heeft zijn team uitgebreid met een extra Research Consultant: Karin Bakker. Als Executive Research Consultant, onderzoekt zij welke mensen Van de Groep & Olsthoorn een interessante volgende carrièrestap kan bieden. Karin heeft ervaring als Internationaal recruiter in engineering, olie & gas, on en offshore, chemische en mechanische industrie,  maritiem een scheepsbouw.

Karin: “Als afgestudeerd  archeologe ben ik ooit getraind om in het verleden van mensen te graven. In mijn huidige vak als Research Consultant is het niet anders. Het mooie is dat ik nu in een positie verkeer om  te kunnen bemiddelen tussen verleden en toekomst. Confucius (551 v.Chr) wist het al :’Choose a job you love and you will never have to work a day in your life.’ Zo ervaar ik mijn vak ook.”

Van de Groep & Olsthoorn kan met het uitbreiden van het Direct Search team nog beter de (latent zoekende) passende kandidaten vinden voor zijn opdrachtgevers. De Research Consultants bij Van de Groep & Olsthoorn ondersteunen de consultants in de Executive Search-projecten. In opdracht van bedrijven zoeken ze proactief naar geschikte kandidaten voor management- en directieposities.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten