Succesvol Interim Management Evenement in Istanboel

Nieuws

Vorige week was Van de Groep & Olsthoorn aanwezig tijdens de Senior Management Worldwide meeting in Istanbul. Senior Management Worldwide is een internationaal partner netwerk van Interim Management bureaus waar wij de Nederlandse vertegenwoordiger van zijn. Bij deze meeting kwamen de partners samen om Turkse CEO’s te ontmoeten en om als partnerbureaus te praten over ons vak en de ontwikkelingen in de markt.
Onze gastheer en Turkse partner Expertera nodigde Turkse CEO’s uit om kennis te maken met Senior Management Worldwide. Tijdens een paneldiscussie vertelden we aan meer dan 40 belangstellenden over de toegevoegde waarde van de internationale samenwerking op het gebied van Interim Management voor onze klanten.

Paneldiscussie met Gertjan van de Groep en de Belgische partner Patrick L’Hoest
Onze Directeur Gertjan van de Groep sprak over het succes dat we dit jaar boekten met de Zwitserse partner Top 50 Interim. Voor een Zwitsers bedrijf in natuurlijke cosmetica bemiddelden wij een Interim Managing Director voor de Nederlandse divisie van het bedrijf. Onze Zwitserse partner kende dit bedrijf zeer goed en kon ons precies uitleggen wat voor kandidaat werd gezocht. Vervolgens zochten wij in ons netwerk naar de juiste persoon voor deze positie. Binnen twee weken werd er een Managing Director aangesteld met meer dan 10 jaar ervaring binnen dezelfde wereld als het Zwitserse bedrijf.
Ook was er tijdens de meeting ruimte voor kennisuitwisseling tussen de verschillende partners binnen de groep. We spraken tijdens verschillende sessies over hoe we onze kwaliteit als individuele partners en als groep kunnen borgen en hoe we onze klanten zo snel en zo goed mogelijk kunnen bedienen. Zo spraken we over het verschil in wetgeving tussen landen en hoe we als groep onze klanten kunnen begeleiden wanneer zij divisies openen of overnemen in het buitenland.

Wim de Kruijf sprak de groep partners toe
Met 17 partners in Europa, Azië en Amerika heeft het SMW-netwerk toegang tot een netwerk van meer dan 100.000 interim managers. In de afgelopen 14 jaar vulden wij meer dan 8.000 interim managementposities in, in meer dan 40 landen.
In de afgelopen jaren werd het netwerk uitgebreid met meerdere kwaliteitsbureaus op plaatsen waar nog geen lokale vertegenwoordiging aanwezig was. Zo werd op de meeting in Istanboel het Indiase bureau Confiar verwelkomd binnen de groep.

  • Oudste en grootste interim management netwerk
  • 17 landen met 50.000+ interim managers
  • 8.000+ projecten

Meer weten over Senior Management Worldwide?

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten