Onze
samenwerkingen

Ons doel is om onze opdrachtgevers te voorzien van goed gekwalificeerde leiders die hun organsiatie verder helpen. Hierbij zijn wij specialist in het plaatsen van Managers & Directeuren in de Techniek & Industrie. Maar, we kunnen ook niet alles.

Om onze relaties toch op zoveel mogelijk manieren te kunnen helpen werken wij samen met een verscheidenheid aan specialistische partijen die aansluiten bij onze dienstverlening of in het verlengde liggen hiervan. Wij dragen er zorg voor dat het kwaliteitsniveau van deze partijen net zo hoog ligt als dat van ons, zodat onze relaties de hulp krijgen die zij verwachten en verdienen.

AV Werving & Selectie
Commerciele functies

Wij als Van de Groep & Olsthoorn richten ons op de C-levelfuncties in de Techniek & Industrie. Voor de commerciële rollen die onder dit niveau vallen, werken wij al 15 jaar samen met onze betrouwbare partner: AV Werving & Selectie.

AV is een ervaren werving & selectiebureau dat zich gespecialiseerd heeft in de werving en selectie van commerciële sleutelposities. Ze beschikken over een groot netwerk van excellente kandidaten met een hoofdzakelijk commerciële achtergrond.

AV is een partner op niveau, die hetzelfde kwaliteitsniveau biedt als wij. Een betrokken en professioneel team, met oog voor detail en echte aandacht voor klant én kandidaat. Dankzij onze samenwerking met AV kunnen wij onze klanten en kandidaten een volledig aanbod bieden van de beste leiders voor de Industrie & Techniekr

You Improve
Operational Excellence

Van de Groep & Olsthoorn en You Improve bundelen hun krachten om een totaaloplossing te bieden aan bedrijven die streven naar een uitstekende organisatie.

Voor klanten van Van de Groep & Olsthoorn die streven naar een Operationeel excellente organisatie, wordt You Improve ingezet. You Improve analyseert de huidige situatie, identificeert verbeterpotentieel en de benodigde managementvaardigheden. Ze kunnen ook medewerkers trainen en coachen in continu verbeteren, zodat ze zelfstandig Operational Excellence kunnen toepassen.

Als er nieuw management nodig is voor Operational Excellence, sluit Van de Groep & Olsthoorn hierop aan. Zij kunnen managers leveren die de organisatie begeleiden in de noodzakelijke cultuurverandering.