Offshore Energy 2014

Nieuws

Op 28 en 29 oktober 2014 vond de beurs Offshore Energy plaats in Amsterdam.  De consultants van Van de Groep & Olsthoorn waren ook aanwezig op deze beurs om een groot aantal klanten te bezoeken en meer te horen over de laatste trends in de offshorebranche. Heeft u een mogelijke vraag naar (tijdelijk) management in uw organisatie? Of ambieert u zelf een volgende carrièrestap? Maak gerust een afspraak met onze consultants, we zijn te bereiken op 0346 87 00 20.
Internationale offshore & energie markt
De wereldwijde offshore-energie markt groeit volgens het gezaghebbende onderzoeksbureau Pareto momenteel jaarlijks met ongeveer 10%. Offshore olie-en gasproductie groeit al sinds ongeveer het jaar 2000 duidelijk harder dan de productie aan land. De trend van exploratie van steeds dieper gelegen velden biedt kansen. Er wordt meer geïnvesteerd in boorschepen, booreilanden en supply vessels. In de dalende markt is het aandeel van offshore gerelateerde schepen gestegen. In 2012 vertegenwoordigde de offshore sector met 7 miljoen CGT zo’n 27% van de totale orders, waar dat in 2010 slechts 14% was met 5.9 miljoen CGT.
Offshore Energy
Offshore Energy is het enige evenement in Nederland dat geheel is gericht op de wereldwijde offshore en energie branche. Tijdens deze tweedaagse beurs & conferentie met een oppervlakte van meer dan 21.000 m² tonen naar verwachting 500 tot 600 exposanten hun producten en diensten aan ‘s werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie. De beursorganisatie verwacht deze editie ruim 10.000 bezoekers uit 60 verschillende landen te ontvangen.
Bron: Netherlands Maritiem Technology

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten