Mia Dingemans

Management Assistente

Sinds 1989 werk ik voor Van de Groep & Olsthoorn. Ik ben geboren en getogen op de pleinen van de Evangelische Broedergemeente in Zeist, waar ook het kantoor van Van de Groep & Olsthoorn 25 jaar lang gevestigd was.

Daar trof ik op een zomerdag Wim van de Groep, die een vakantiekracht zocht. Ik maakte graag van dit aanbod gebruik. Deze vakantiebaan heeft uiteindelijk geleid tot een vaste aanstelling. In 1994 heb ik besloten mij vooralsnog op de verzorging van de kinderen te concentreren. Het bloed kroop waar het niet gaan kon en sinds 2000 werk ik weer met veel plezier parttime op het secretariaat. Ik ben binnen het bureau doorgegroeid van Administratief Medewerkster tot Management Assistente.

De veelzijdigheid van mijn werk vind ik fantastisch. Van routineklussen tot specifieke projecten, het geeft mij allemaal energie. Als één van de spillen in het bedrijf zie ik het als uitdaging om dagelijks de opdrachten zo goed mogelijk en naar tevredenheid van Consultants en opdrachtgevers te vervullen.

Buiten het werk kook en bak ik graag, ben ik op of aan het water te vinden, rijd ik met mijn partner in onze oldtimer. Samen wonen wij met mijn vier kinderen in een historisch pand in Zeist samen met onze gezellige beestenboel

Meer

Experts

Director International Management Search

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Marketing & Communicatie Specialist

Management Assistente

(International) Executive Assistant