Ellen van Wijk

Management Assistente

Mijn naam is Ellen van Wijk en ik ben sinds 2000 werkzaam bij Van de Groep & Olsthoorn in de functie van Management Assistente.  In mijn duizendpootfunctie ondersteun ik onze consultants met alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Daarnaast verzorg ik alle administratie voor onze Interim Managers en ben ik verantwoordelijk voor alle overige financiële en administratieve zaken binnen Van de Groep & Olsthoorn. De afwisseling en veelzijdigheid van mijn functie maken dit werk leuk en hierdoor is er geen dag hetzelfde op kantoor. Met zijn allen vormen wij een hecht team waardoor ik altijd met plezier naar mijn werk ga.

Ik heb een dochter en een zoon en woon in het kleine maar gezellige dorpje Scherpenzeel, samen met mijn vriend en niet te vergeten onze twee katten. Naast mijn werk bij Van de Groep & Olsthoorn run ik mijn eigen webshop Liefs, Ellen waarop ik persoonlijke slaglettersieraden verkoop, iets wat ik met veel passie doe.

Ontspannen doe ik graag in de sauna of in de stad. Ik ben dol op kookprogramma’s en als de tijd het toe laat probeer ik graag nieuwe recepten uit die uiteraard ook geproefd moeten worden.

Meer

Experts

Managing Director & Consultant

Commercial Director & Consultant

Operational Director & Consultant

Consultant

Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Marketing & Digital Specialist

Executive Assistant IESF