Dominique Hommes

Marketing & Digital Specialist

Mijn naam is Dominique Hommes. geboren in Hilversum en momenteel woon ik in Utrecht. Na de HAVO wist ik niet goed wat ik wilde gaan doen. Ik wist dat het creatief moest zijn. Ik kon niet tekenen, dus een studie in de richting van Marketing en Communicatie was de logische keuze.

Dit bleek de juiste studie, die ik in Amsterdam ben begonnen en in Utrecht heb afgerond. Daar was ik inmiddels mijn vriendin tegengekomen en kochten wij ons eerste huis. En daar woon ik nog steeds, in Utrecht dus. Sindsdien heb ik gewerkt voor verschillende marketingbureaus en een IT opleider. Sinds 2018 werk ik met veel plezier als Marketing & Communicatie Specialist bij Van de Groep & Olsthoorn. Wij zijn als bureau zeer trots op de kwaliteit van onze dienstverlening, medewerkers en ons gevarieerde klantenbestand. Soms zijn we alleen nog iets te bescheiden om dit goed duidelijk te maken aan de rest van de wereld. Aan mij de uitdaging om deze communicatie te faciliteren. Ook richt ik me actief op de job marketing rondom de vacatures die we in behandeling hebben. Met een uitgekiende strategie zijn we daarmee in staat heel gericht vacatures bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Binnen Van de Groep & Olsthoorn ben ik bovendien de specialist op het gebied van Artifical Intelligence en (smart) software. Door goed gebruik te maken van A.I.-tools en de collega’s hierin goed mee te nemen zijn we in staat om ons werk sneller en slimmer te doen, wat ons meer tijd geeft voor persoonlijk contact.

Ik ben graag actief en ga dan ook elke dag op mijn fiets van Utrecht naar Soesterberg op en neer. Daarnaast sport ik veel. Ik ben in training voor het Wereldkampioenschap Spartan (obstakelraces) en ter voorbereiding ben ik een aantal keren in de week in de sportschool te vinden, op de klimmuur of aan het hardlopen in de bossen. Deze hobby’s vormen een mooie parallel met mijn visie op marketing. Want juist door van gebaande paden af te gaan kom je op nieuwe ideeën, inzichten en zie je kansen. Daar staat tegenover dat nieuwe wegen met nieuwe uitdagingen gepaard gaan. Dat is niet erg, want als ik iets heb geleerd uit mijn hobby’s dan is het wel het volgende: obstakels blokkeren niet je pad, ze zíjn je pad.

Meer

Experts

Managing Director & Consultant

Commercial Director & Consultant

Operational Director & Consultant

Senior Consultant

Senior Consultant

Senior Consultant

Senior Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Executive Assistant IESF