Annelien Jordense

Senior Consultant

Ik ben Annelien Jordense, woonachtig in Hilversum en opgeleid binnen Sociale Wetenschappen. Ik heb inmiddels meer dan 25 jaar werkervaring opgedaan binnen Executive Search &  complexe recruitmentvraagstukken. In de loop der jaren heb ik een mooie portefeuille opgebouwd binnen de Energietransitie (van netbeheer tot aan waterstof), Offshore (Vessels & Grids), Inkoop (van renewables tot aan materials), Horticulture (klimaatinstallaties tot aan ledverlichting) en ik heb daarin een zeer groot netwerk aan kandidaten opgebouwd. Ook General management posities (denk hierbij aan CCO, COO, CPO, CEO) zijn mij toevertrouwd. Vanuit mijn vorige werkervaringen bij Lyncwise (Partner Executive Search), Stork (Inkoopmanager),  Enexis (Manager Recruitment) en Reed Elsevier heb ik veel klanten (van MKB  tot aan Corporates) aan mij kunnen binden.

Ik heb altijd een grote interesse gehad in bedrijven met een technische component. “Hoe complexer, hoe beter”. Ik ben iemand die de materie met veel energie wil doorgronden en graag advies geeft, zowel aan klanten als kandidaten.

Sinds april 2024 ben ik werkzaam voor van de Groep & Olsthoorn en dat past als een jas! Ik hoop veel mooie bemiddelingen te mogen gaan realiseren binnen deze doelgroep. Daar kijk ik erg naar uit!

Meer

Experts

Algemeen Directeur

Commercieel Directeur

Operationeel Directeur

Senior Consultant

Consultant

Consultant

Executive Research Consultant

Executive Research Consultant

Management Assistente

Management Assistente

Marketing & Digital Specialist

Executive Assistant IESF