Van de Groep & Olsthoorn zet zich deze zomer in om het Directieteam van Kingspan Light + Air te versterken

Van de Groep & Olsthoorn zet zich deze zomer in om het Directieteam van Kingspan Light + Air te versterken. Na de overname van Colt International door Kingspan Light + Air wordt er nu onder de vleugels van een ambitieuze moederorganisatie gewerkt aan een nieuwe organisatie die klaar is voor toekomstige groei.

Om deze nieuwe organisatie verder vorm te geven zijn we voor Kingspan Light + Air Nederland op zoek naar twee nieuwe Directiefunctionarissen in het hart van deze onderneming.

Kingspan Light + Air (voorheen Brakel Atmos), is al meer dan 45 jaar actief op het gebied van daglichtoplossingen, natuurlijke ventilatie en rookbeheersing. Met de natuurlijke elementen daglicht en lucht realiseert het unieke concepten en systemen waarin functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan.

Deze divisie binnen de Kingspan Group, is sterk groeiend. De organisatie maakt niet alleen autonome groei door maar is ook actief op het gebied van strategische overnames. Na de overname van Colt International in 2021 werken er nu circa 320 medewerkers aan het ontwerpen van functionele en duurzame licht- en luchtoplossingen om ze vervolgens te produceren, monteren en te onderhouden.

Wordt jij lid van het nieuwe MT van deze bekende Brabantse speler? Klik dan verder op de onderstaande functieprofielen voor meer informatie over de specifieke uitdagingen binnen Kingspan Light + Air.

No data was found