Uitnodiging: Ontbijtsessie Strategisch Talentmanagement

Nieuws

Er is weinig discussie over het cruciale belang van de beschikbaarheid en inzetbaarheid van ‘Talent, Vrijwel elke zichzelf respecterende onderneming heeft Talent Management & Succession een plekje gegeven op de strategische agenda. Het doel is helder, de praktijk blijkt weerbarstig. Hoe kan het toch dat we zo moeilijk vinden om in de praktijk te brengen wat eeuwenlang een primaire basisbehoefte is geweest. En welke rol speelt u hierin als eindverantwoordelijke voor HR ? Van de Groep & Olsthoorn nodigt u – als relatie – graag uit voor onze exclusieve ontbijtsessie georganiseerd in samenwerking met Jaap Swierenga, zelfstandig adviseur/inetrim manager (voorheen o.a. De Baak, ABNAMRO, Coca Cola, Damen Shipyards). Met als uitgangspunt: “Succes helaas niet gegarandeerd”.
Strategisch Talentmanagement – Donderdag 25 juni 2015
Programma
U kunt voor de spits van huis weg, wij zorgen voor een ontbijt en u zit (bijna) tegelijk met uw collega’s weer achter uw bureau – mét extra bagage op zak. Bij Van de Groep & Olsthoorn op locatie: Amersfoortsestraat 78 C, 3769 AL Soesterberg
7.30 uur                       Aanvang met ontbijt
8.00 uur                        Introductie Gertjan van de Groep, directeur Van de Groep & Olsthoorn
8.15 uur                        Jaap Swierenga: Visie, theorie en praktijkervaringen
9.30  uur                      Debat met eigen ingebrachte case en Executive Coaching
Wat het u oplevert
Vanuit theoretische kennis én praktische achtergronden bespreekt Jaap Swierenga met u:

  • Een aantal veel voorkomende valkuilen en misverstanden;
  • Dat Talent Management niet kan zonder een duidelijke visie op leren;
  • Het mechanisme van het binden van mensen;
  • Hoe u talent écht kunt begeleiden, en zo laat kiezen om te blijven (of terug te komen);
  • Op welke manier talent kan worden omgezet in rendement;
  • Tips om uw strategische bijdrage als HR-professional concreet te maken.

U krijgt vanzelfsprekend de gelegenheid invloed uit te oefenen op wat er besproken wordt, waar langer bij stil gestaan dient te worden of wat wellicht minder relevant is.
Wij hopen hardgrondig dat u het met elkaar oneens bent. Dat is de garantie voor discussie en het ontstaan van nieuwe inzichten.
Kosten
Voor relaties van Van de Groep & Olsthoorn is deelname kosteloos. Er wordt van de deelnemers commitment en inhoudelijke deskundigheid verwacht. Deelnemers acteren allen op HR management- of directieniveau binnen de industrie. Bij over aanmelding zullen wij een nieuwe datum rond het zelfde thema plannen.
Uitnodiging Ontbijtsessie Strategisch Talentmanagement - final
 
 
[contact-form to=’kirsten@vandegroep.nl’ subject=’aanmelden ontbijtsessie’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Functie’ type=’url’/][contact-field label=’Organisatie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten