Interim Management in de Praktijk

Speciale uitgave over de mogelijkheden van Interim Management

In de Industrie & Techniek is er momenteel veel vraag naar kwalitatief goede Interim Managers. Zowel bedrijven die de vraag naar hun producten of diensten zien stijgen en daarop moeten schakelen, als bedrijven die een stap zetten naar industry 4.0. Wat de reden ook is, wat keer op keer weer blijkt is dat door de verscheidenheid in kennis en ervaring een goede Interim Manager geschikt is voor vrijwel elke uitdaging binnen uw organisatie.

Om de mogelijkheden van Interim Management inzichtelijk voor u te maken hebben wij een speciale uitgave gemaakt, gevuld met cases, interviews en een overzicht van de kracht van Interim Managers. U kunt de uitgave lezen via onderstaande knop.

 

Wilt u meer informatie over Interim Management en wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Dit bericht delen:

 

Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Laatste

Inzichten

In Slowakije bracht Bart Doornkamp drie onafhankelijke productielocaties samen tot één nieuwe fabriek. Toen dit meerjarenproject goed draaide, was het tijd om weer verder kijken. “Ik zocht een nieuwe uitdaging in West-Europa omdat we onze kinderen daar naar de middelbare school wilden laten gaan. Het aanbod van Van de Groep & Olsthoorn voor de rol van COO bij Stertil in Friesland kwam precies op het juiste moment.” Het betekende een terugkeer naar de regio waar hij opgegroeide.

Het is weer zover, de 17e mogen we naar de stembus. Voor sommigen één van de hoogtepunten van het bestaan, voor anderen een zinloze exercitie. Wat u er ook van vindt, of wat uw politieke voorkeur is, ik wens uw veel wijsheid bij uw beslissing.