Interim Management in de Praktijk

Speciale uitgave over de mogelijkheden van Interim Management

In de Industrie & Techniek is er momenteel veel vraag naar kwalitatief goede Interim Managers. Zowel bedrijven die de vraag naar hun producten of diensten zien stijgen en daarop moeten schakelen, als bedrijven die een stap zetten naar industry 4.0. Wat de reden ook is, wat keer op keer weer blijkt is dat door de verscheidenheid in kennis en ervaring een goede Interim Manager geschikt is voor vrijwel elke uitdaging binnen uw organisatie.

Om de mogelijkheden van Interim Management inzichtelijk voor u te maken hebben wij een speciale uitgave gemaakt, gevuld met cases, interviews en een overzicht van de kracht van Interim Managers. U kunt de uitgave lezen via onderstaande knop.

 

Wilt u meer informatie over Interim Management en wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Dit bericht delen:

 

Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Laatste

Inzichten

Na de lancering van onze gloednieuwe website eerder dit jaar, hebben we ook onze brochure een make-over gegeven. We vertellen u hierin meer over onze expertises zoals:

Op de dag dat ik dit schrijf overschrijden de temperaturen voor het eerst dit jaar weer de 30 graden Celsius. De coronacijfers dalen in rap tempo, en dit weekend hebben mijn vrouw en ik voor het eerst weer genoten van heerlijk eten in een restaurant. Oké, we werden om 10 uur de tent uitgezet, maar dat mocht de pret niet drukken. Nu zijn de examenuitslagen bekend, de geslaagden vieren uitgebreid buiten en kijken samen naar het EK. En omdat het buiten warm is en de ramen openstaan is er dus best wat lawaaioverlast; ach, we gunnen het ze, dus we klagen niet. En helaas, de files zijn er ook weer!