Interim Management
In de Techniek & Industrie

Naast Executive Search voor de lange termijn, beschikken wij ook over een sterk en uitgebreid netwerk van Managers voor tijdelijke opdrachten. Ervaren Directeuren en Senior Managers met verschillende specialisaties, allemaal met ervaring in Techniek en/of Industrie.

Voor Interim Managers bieden wij uitdagende opdrachten bij de mooiste bedrijven in Nederland.

Wat brengt u hier?

Uw organisatie

logogrijs

De beste Managers &

mooiste opdrachten

Door ons omvangrijke en sterke netwerk beschikken wij over de meest ervaren Interim Managers en de meest uitdagende opdrachten in de Techniek & Industrie. Denk bijvoorbeeld aan change of crisismanagement, maar ook tijdelijke (of langdurige) vervanging op een onmisbare post. Door onze ruime ervaring in deze branche doorzien wij snel de vraag aan de zijde van de opdrachtgever alsmede de kwaliteiten van een Interim Managers. Onze gekwalificeerde consultants weten vervolgens snel de match te maken, wat resulteert in een doorlooptijd van slechts enkele dagen tussen aanvraag en plaatsing. 

Neem contact
met ons op

Meer weten over de match die wij voor u kunnen maken? Neem dan even contact met ons op.

Van de Groep & Olsthoorn

0346 – 87 00 20
info@vandegroep.nl

Registreer
uzelf als Interim Manager

Wilt u op de hoogte blijven van interessante Interim opdrachten? Registreer u dan hier. Wanneer er een passende opdracht beschikbaar komt stellen wij u hiervan vrijblijvend via e-mail op de hoogte. Zo kunt u direct reageren wanneer de perfecte volgende uitdaging langskomt.

Wij behandelen elke registratie en sollicitatie persoonlijk en zullen u nooit voorstellen bij een opdrachtgever zonder dit vooraf met u te bespreken. Alle aan ons toevertrouwde gegevens worden discreet behandeld.