Executive Search

In de Techiek & Industrie


Als Executive Search-bureau vinden wij de best passende kandidaat voor iedere positie. We matchen uitstekende kandidaten met topposities. High potential of ervaren C-level-kandidaat, MT-lid of Voorzitter van de Raad van Bestuur. Van de Groep & Olsthoorn bemiddelt. 

Heeft u een vacante positie? Wij zorgen dat de juiste man of vrouw op de juiste plek komt, nationaal of internationaal.

Bent u zelf Manager of Directeur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan bent u aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan management- en directievacatures in de Techniek & Industrie. 

Wat brengt u hier?

Uw organisatie

Kennis &
ervaring

In de Techniek & Industrie hebben wij op het gebied van Executive Search onze sporen al ruimschoots verdiend. Iedere dag streven we naar het optimaal benutten van onze persoonlijke ervaring en achtergrond om te zoeken naar die perfecte match van positie en kandidaat. Wij zijn niet voor niets één van de meest ervaren en toonaangevende Executive Search-bureaus voor senior management- en directieposities in de Techniek & Industrie.

Bij de start van onze samenwerking besteden wij ruime aandacht aan waar uw behoefte ligt. Door onze ervaring binnen de Executive Search en kennis van uw sector, vertalen wij uw behoeften naar de voor u perfecte kandidaat of opdracht. Daarbij kijken wij verder dan enkel het CV, het gaat om het totaalpakket van kennis, ervaring, motivatie en persoonlijke en culturele match.

Dankzij ons uitgebreide en solide netwerk en onze beproefde searchmethoden, zorgen wij binnen korte tijd voor die Manager die uw organisatie verder brengt of voor die perfecte volgende stap in uw carrière. 

logogrijs

Neem contact
met ons op

Meer weten over de match die wij voor u kunnen maken? Neem dan even contact met ons op.

Van de Groep & Olsthoorn

0346 – 87 00 20
info@vandegroep.nl

Registreer
uzelf bij ons

Wilt u op de hoogte blijven van interessante Interim opdrachten? Registreer u dan hier. Wanneer er een passende opdracht beschikbaar komt stellen wij u hiervan vrijblijvend via e-mail op de hoogte. Zo kunt u direct reageren wanneer de perfecte volgende uitdaging langskomt.

Wij behandelen elke registratie en sollicitatie persoonlijk en zullen u nooit voorstellen bij een opdrachtgever zonder dit vooraf met u te bespreken. Alle aan ons toevertrouwde gegevens worden discreet behandeld.