Kwaliteit voorop
het team over ons succes

Kwaliteit is één van onze kernwaarden. En dat waarderen onze relaties dan ook aan ons. Met grote regelmaat krijgen we positieve reacties op verrichte werkzaamheden en vaak zelfs complimenten over de wijze waarop we kandidaten afwijzen voor een positie. Daarnaast staan we al drie jaar op rij in de top 5 van de MT1000. Maar wat maakt dat wij zo’n hoge kwaliteit leveren? En wat betekent kwaliteit voor ons? Dat delen de medewerkers van Van de Groep & Olsthoorn graag met u.

Gertjan van de Groep

Managing Director

In een kandidatenmarkt die heel moeilijk is, zijn we in 2021 toch heel succesvol geweest. Met name door de goede samenwerking en het echt kennen van onze markt. Als je daarnaast zorgt voor medewerkerstevredenheid, goede systemen, office efficiency en een steengoed netwerk waaraan decennia is gebouwd, dan heb je basisingrediënten voor kwaliteit. Dan valt of staat alles bij het maken van de goede match tussen vraag en aanbod. Daar zijn we gewoon goed in.

Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat naar mijn mening kwaliteit sterk samenhangt met goede en duidelijke communicatie. Maar communicatie is natuurlijk niet alles, uiteindelijk moet je goed werk leveren. En dat kunnen wij als geen ander. De kennis van de markt, ervaring en oprechte interesse in klant en kandidaat, maken dat kwaliteit bijna vanzelfsprekend is. En het maakt mijn werk als Marketeer een stuk makkelijker en leuker.

Dominique Hommes

Marketing & Communicatie Specialist

Wim de Kruijf

Consultant

Kwaliteit in dit vak staat of valt met goede communicatie. En dat bereik je alleen met oprechte interesse in de mens. En stiekem natuurlijk ook een goed systeem om alles in bij te houden. Ik ben er trots op hoe wij in 2021 een zeer hoog afrondingspercentage hebben behaald in een kandidatenmarkt. Ik denk dat dat komt door ons ijzersterke en gespecialiseerde netwerk. En dat getuigt van de kwaliteit die wij leveren en hoe dat wordt erkend in de markt.

Voor mij draait kwaliteit om accuraat en snel werken, afspraken nakomen en goed communiceren met kandidaten en opdrachtgevers. Door samen te werken in teamverband, te denken op de lange termijn en altijd te zorgen dat we opdrachtgevers een optimale keuze geven van goede kandidaten, blijven wij jaar na jaar succesvol. Ik ben er zeer trots op dat ik al ruim zeven jaar mijn bijdrage hieraan mag leveren.

Karin Bakker

Research Consultant

Bert-Jan de Visser

Director

Persoonlijk probeer ik kwaliteit van service en dienstverlening overal in terug te laten komen. Klanten en vooral ook kandidaten behandelen we altijd netjes en met respect. Zo zorgen we bijvoorbeeld altijd voor nette en correcte afwijzingen, bellen we altijd terug en tonen we oprechte interesse. Ik ben altijd zeer trots als ik complimenten krijg vanuit de markt over hoe goed we het doen, hoe betrokken en benaderbaar we zijn. Maar vooral ook hoe no-nonsense, direct en duidelijk in de communicatie en omgang we zijn.

Kwaliteit betekent voor mij: doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dit doe je door verwachtingen te managen, periodiek te informeren (ook als er voor jouw gevoel even wat minder te melden is) en proactief te zijn. Kwaliteit leveren betekent ook niet opgeven en blijven zoeken naar nieuwe invalshoeken. Het afgelopen jaar hebben we een aantal zeer taaie opdrachten toch tot een goed einde gebracht. De klant heeft weinig aan een Consultant die het hoofd in de schoot gooit.

Jan Willem Houtman

Senior Consultant

Monique Koekoek

Research Consultant

Het beste resultaat behalen zonder consessies te doen, dat is wat kwaliteit voor mij betekent. Dit bereik je met samenwerken en nooit genoegen nemen met minder dan optimaal.

Sinds een half jaar mag ik meewerken aan het invullen van opdrachten bij Van de Groep & Olsthoorn. En wat mij opvalt is dat de opdrachten lopen als een geoliede machine, iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid en indien nodig helpen wij elkaar om te komen tot het beste resultaat.

Kwaliteit heeft een heleboel kenmerken. Maar dingen als “doen wat je belooft”, “gaan voor het beste”, zorgvuldigheid, en openheid zijn in ons werk belangrijk. Wij bouwen geen machine, dus 100% aan de gestelde eisen voldoen is moeilijk. Maar de verwachtingen overtreffen is ook een mooi doel. Ik durf na bijna 22 jaar dit werk te doen wel te zeggen dat dit de basis is van mijn succes als Consultant en plezier in het werk. Het is fijn dat wij hier als team aan werken, en daar ben ik trots op.

Bauke-Wolters-over-e1605189069140

Bauke Wolters

Senior Consultant

Anco de Graaf

Senior Consultant

Echte kwaliteit betekent voor mij volgens een bewezen concept/proces het beste resultaat bereiken, waarbij je vaak nog de verwachtingen van klant en kandidaat overtreft.

Dit doen wij door duidelijk te zijn wat onze verwachtingen zijn ten aanzien van een opdracht, looptijd van de procedure, of wij iets wel of niet kunnen en of een opdracht wel of niet bij ons past. We zijn hierin eerlijk, duidelijk en transparant.

Kwaliteit is voor mij het kunnen voldoen aan de verwachtingen van zowel kandidaat als opdrachtgever. Als het erop gaat lijken dat er niet aan bepaalde verwachtingen kan worden voldaan is het belangrijk hierover te blijven communiceren. Als Management Assistente ben ik de schakel tussen de Consultants, kandidaat en opdrachtgever. Wij op het Secretariaat zijn het eerste aanspreekpunt en willen graag een positieve eerste indruk achterlaten bij iedereen die wij spreken.

Ellen van Wijk

Management Assistente

Monique van Dijk

Research Consultant

Kwaliteit is voor mij met gedrevenheid en
met plezier aan het werk zijn om de beste kandidaat te vinden voor de opdracht. Kwaliteit heeft voor mij ook te maken met het op een persoonlijke manier aangaan van contacten, met betrokkenheid en interesse. Zorgvuldigheid is daarbij belangrijk; het is een sport om precies op het afgesproken tijdstip te bellen en zoals bij elke sport gaat er ook wel eens iets mis.

Ik ben trots op ons team en op de successen die we met elkaar weten te boeken.

Kwaliteit leveren betekent voor mij het afstemmen tussen de wensen en behoeften van opdrachtgevers, kandidaten en collega’s. Het zorgen dat zaken van het begin tot het eind naar tevredenheid worden geregeld. Op het Secretariaat zijn we goed op elkaar ingespeeld en loopt alles soepel. Daarnaast zetten wij onze opdrachtgevers en kandidaten centraal door in te spelen op hun specifieke wensen en behoeften.

Judith Pater

Management Assistente

Kirsten van de Groep

Management Assistente

De kwaliteit uit zich voor mij in de persoonlijke betrokkenheid hier van iedereen en de enorme marktkennis. Iedereen hier bij Van de Groep & Olsthoorn (of je nu op het Secretariaat werkt, of als Researcher of Consultant) is erop gebrand de klant en kandidaat zo goed mogelijk te helpen. We worden oprecht blij van een goede match: een fantastische uitdaging voor een kandidaat en een toekomstbestendige Manager voor onze opdrachtgever.