Duurzame posities

BIJ VAN DE GROEP & OLSTHOORN

Duurzaamheid, sustainability, CO2-uitstoot, energietransitie, footprint; er zijn vele modieuze termen voor “verstandig met de wereld omgaan”. En terecht. Wij stellen vast dat dit ook bij onze opdrachtgevers en kandidaten in toenemende mate speelt.

Wij zijn bij de intake voor functies kritisch: is dit alleen een uitspraak en een foto van een bos op de website, of is hier echt sprake van een bijdrage aan duurzaamheid? Zijn er concrete doelstellingen. Zijn er KPI’s in de functiebeschrijving gerelateerd aan deze doelstellingen?

Wij hebben op dit moment een aantal vacatures, waarbij dit zeker het geval is. Als u als kandidaat een echte bijdrage wilt leveren aan de wereld waarin wij allemaal leven, en de generaties na ons, vindt u misschien wel een passende positie voor u!

Duurzaamheid, sustainability, CO2-uitstoot, energietransitie, footprint; er zijn vele modieuze termen voor “verstandig met de wereld omgaan”. En terecht.

Posities
die het verschil maken

Rotterdam

Het doel is ambitieus, volledig CO2-neutraal in 2035, maar Mourik gaat ervoor. Hiervoor is niet alleen intern een focus op duurzame oplossingen nodig, maar ook in externe opdrachten moet het helemaal anders. Dit vraagt om een gemotiveerde en sterke Manager die duurzame innovaties en mogelijkheden pusht in elke samenwerking die Mourik aangaat. Wij zoeken wij voor Mourik Industrie een Proposal Manager Duurzaamheid die precies deze uitdaging aangaat.

Zwolle

Als leverancier van Power Conversion, Electrical & Instrumentation (E&I) en Control & Automation (C&A) staat VONK vooraan in de transitie naar duurzame energie. VONK ontwerpt, produceert en levert hybride energieoplossingen op basis van zon, wind en waterkracht. In deze groeimarkt volgen de ontwikkelingen elkaar snel op en is VONK altijd bezig om mee te bewegen en verder te komen. Om dit te bewerkstelligen is een verdere efficiency- en professionaliseringsslag nodig.

Voor deze mooie uitdaging zoeken wij een Manager Operations die ervaring heeft met veranderprocessen.