Bouw in
Noord-Nederland

De kranten staan vol met berichten over de bouw: negatieve berichten over de stikstofcrisis, het gebrek aan materialen en stijgende prijzen, maar ook positieve berichten over nieuwe bouwprojecten en meer aandacht voor duurzaamheid en energietransitie. Ze staan ook vol over het Noorden van ons land: boerenprotesten en aardbevingen door de gaswinning. Soms vergeten we daardoor dat het Noorden van ons land ook prachtige bedrijven kent die een unieke prestatie leveren.

Twee van deze parels in bouwend Noord-Nederland zoeken op dit moment naar nieuwe Directieleden:

Van de Groep & Olsthoorn biedt uitdagende posities in de bouw in Noord-Nederland

De rollen verder 
uitgelicht

Lenferink in Zwolle (en Weesp) zit vooral in het onderhoud en de renovatie voor woningbouwverenigingen. Het bedrijf is succesvol en groeit door een sterke focus op klantvriendelijkheid (“doen wat je zegt”) en goede organisatie in de keten. Voor Lenferink zoeken wij als aanvulling voor het Directieteam een Directeur Processen & Operatie.

Hibex in Groningen is gespecialiseerd in het maken van betonnen prefab gevelelementen, veelal gebruikt in prestigieuze gebouwen in heel Nederland. Voor Hibex zoeken we een Directeur Productie. Feitelijk run je dan de fabriek samen met de DGA, en je kunt ook participeren zodat je van je eigen successen kunt meeprofiteren.

Voor deze beide functies zijn wij op zoek naar de ideale kandidaat. Ben je dat zelf of ken je iemand die aan dit profiel voldoet? We horen het graag.

Overigens staan op onze site nog veel meer management- en directievacatures in de Techniek & Industrie. 

De moeite waard om te volgen!

No data was found