Van de Groep & Olsthoorn verwelkomt Annelien Jordense als nieuwe Consultant

Een sterke en ervaren aanwinst voor onze organisatie

Van de Groep & Olsthoorn kondigt met gepaste trots de komst aan van Annelien Jordense als nieuwe Consultant. Met haar toetreding tot ons team versterken we onze positie als het Executive Search en Interim Managementbureau in de Techniek & Industrie.

Annelien is geen onbekende in de wereld van Executive Search en complexe recruitmentvraagstukken. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft zij een indrukwekkende portefeuille opgebouwd en een uitgebreid netwerk aan kandidaten aan haar verbonden. Haar expertise zit vooral op de energietransitie, offshore, en horticulture, maar ze werkt ook veel voor bedrijven waar een verandering in het MT moet plaatsvinden. Ze heeft dan ook ruime ervaring met het invullen van managementposities.

“Haar passie voor techniek en de complexiteit komt duidelijk naar voren in haar werk. Annelien excelleert in het snel doorgronden van complexe materie.”

Met haar achtergrond in Sociale Wetenschappen alsmede haar eerdere posities bij onder andere Lyncwise (Partner Executive Search), Stork (Inkoopmanager), Enexis (Manager Recruitment) en Reed Elsevier, brengt Annelien niet alleen een schat aan kennis en ervaring mee, maar ook een diepgaand inzicht in het politieke spel en stakeholdermanagement binnen organisaties. Ze kent beide kanten van “de tafel” en gebruikt deze kennis om keer op keer de passende kandidaat te vinden.

Annelien haar kracht ligt in een analytische en pro-actieve aanpak. Ze staat bekend om haar doorzettingsvermogen en creatieve manier om de juiste kandidaten te vinden. Deze vastberadenheid en haar vermogen om te fungeren als sparringpartner op directieniveau maken haar tot een waardevolle aanwinst voor ons team.

Haar passie voor techniek en de complexiteit komt duidelijk naar voren in haar werk. Annelien excelleert in het snel doorgronden van complexe materie. Ze brengt niet alleen senioriteit en een groot netwerk met zich mee, maar ook een aanstekelijke energie, vrolijkheid en drive.

Wim de Kruijf, Managing Director, onderstreept het belang van Annelien haar komst: “Annelien heeft bewezen dat zij met haar analytische vermogen en creatieve oplossingen altijd de juiste kandidaten weet te vinden. We zijn ervan overtuigd dat haar ervaring en ongekende enthousiasme een grote bijdrage zullen leveren aan ons succes,” aldus Wim.

“Annelien is vastberaden om te zorgen voor de goede afstemming tussen ambitieuze kandidaten en vooraanstaande bedrijven in de Techniek & Industrie.”

Annelien zelf kijkt vol enthousiasme uit naar haar nieuwe rol. “Bij Van de Groep & Olsthoorn krijg ik de kans om mijn passie voor techniek en mijn drive om de perfecte match te vinden te combineren. Ik zie ernaar uit om samen met dit geweldige team veel mooie bemiddelingen te realiseren,” zegt Annelien. “De gedeelde ambitie en het sterke teamgevoel hier spreken mij enorm aan.”

Annelien is vastberaden om te zorgen voor de goede afstemming tussen ambitieuze kandidaten en vooraanstaande bedrijven in de Techniek & Industrie.

Voor meer informatie over hoe Annelien en de rest van het Van de Groep & Olsthoorn-team uw organisatie kunnen ondersteunen, nodigen we u uit om contact op te nemen.

Dit bericht delen:

 

Laatste

Inzichten